Hakkında

ARK II 2024’e ertelendi!

 
Geliştirici Studio Wildcard, açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu ARK 2’yi 2023 çıkış yılından 2024 sonlarına ertelediğini duyurdu. Oyun, Steam ve Microsoft Store aracılığıyla Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine dahil edilecektir.
 
Grup ertelemeyle ilgili açıklama yaptı
 
 
 
Beklenen oyunların tam ortasında olan ARK 2, şu an bekleyenleri ne yazık ki hayal kırıklığına uğrattı. Pek çok oyunun ertelendiği bu dönemde ARK 2 de bundan nasibini aldı. Ekip, yaklaşık 1 yıl ertelenen oyun hakkında şunları ifade etti:
 
“Dikkatli bir değerlendirmeden sonra devam oyununu 2024’te yayınlamaya karar verdik. Oyun, yayınlandığı gün Xbox, Game Pass ve mevcut PC ve Xbox Series platformlarında mevcut olacak. Erteleme haberi hayal kırıklığı yaratacak. Birçoğunuza. Bunu biz de biliyoruz ama bu bir baş belası. Kararın doğru olduğu konusunda hemfikiriz.”
 
Peki oyun neden ertelendi?
 
 
 
“Amacımız ARK II’yi en optimal yapımların arasına dahil etmek ve oyunculara gerçekten harika bir deneyim yaşatmak. Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirdiğimiz bu oyun daha önce hiç olmayan bir kapsam – boyuta sahip olacak.” Oyunu geliştirirken en son teknoloji ayağını kullanıyoruz.Bir yandan “Oyunumuzun boyutu motor hakkında daha fazla şey öğrenirken boyutu biraz daha uzun sürüyor. Motor hakkında daha fazla şey öğrendikçe iş akışımızı buna göre uyarlıyoruz. Bu yüzden geliştirme için daha fazla zamana ihtiyacımız var.”
 
Devam filmi çok daha fazla içeriğe ve boyuta sahip olacak. Oyunda bir yandan hayatta kalırken bir yandan da açık dünyayı keşfedeceğiz.
 
Peki siz bu gecikme hakkında ne düşünüyorsunuz?

haber-dogubayazit.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu