Yaşam

Genç inşaat işçisi gece yarısı sokakta söylediği şarkıyla viral oldu

Zonguldak’ta inşaat elemanı olarak çalışarak geçimini sağlayan 22 yaşındaki Sezer Vurmaz, bir süredir sesini beğenen arkadaşının müzik yapma isteğini geri çevirmedi. Gece dışarı çıktığı sokakta şarkı söyleyen gencin o anları sosyal medyada yayınlandı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan gencin söylediği müzikler de birçok kişi tarafından paylaşıldı.

“ÖNÜMÜ KESİP ŞARKI SÖYLEMEMİ İSTİYORLAR”

Müzik isteklerini kırmayan Sezer Vurmaz, en büyük hayalinin Ferdi Tayfur’la düet yapmak olduğunu söyledi. Çocukluğundan beri müzik söylediğini anlatan Vurmaz, müziğin şehrin birçok yerinde engellenerek talep edildiğini anlattı.

Sesinin Ferdi Tayfur’a benzediğini belirten Sezer Vurmaz, “22 yaşındayım. İnşaat işlerine gidiyorum. Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Bu pek çok insanı etkiledi. Ferdi Tayfur’un müziğini söylüyorum. . Önüme gelip müzik istiyorlar. Beğendiklerini söylüyorlar ve müzik istiyorlar. Yolda durduruyorlar. En büyük hayalim Ferdi Tayfur’la düete gelmek. Buradan bir çağrım var.” söz konusu.

“EN BÜYÜK HAYALİM”

Sanatçı Ferdi Tayfur’la daha önce hiç tanışmadığını söyleyen Vurmaz, “Onunla düet yapmak isterim. Bu benim en büyük hayalim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu