Haber

Murat Kurum’dan Sancaktepelilere millet bahçesi müjdesi

ensonhaber.com

14 Mayıs seçimlerine 3 hafta kaldı…

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği ve ilk andan itibaren heyecanın yüksek olduğu seçim arenasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Parti liderleri her gün bir ilde vatandaşlarla buluşurken, milletvekili adayları ilçeleri karış karış geziyor.

Bu süreçte en öne çıkan isim ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum.

AK Parti İstanbul 1. Bölgeden milletvekili adayı olarak faaliyetlerini yürüten Bakan Kurumun şu anki adresi Sancaktepe.

Coşkulu bir kalabalıkla buraya gelen Bakan Kurum gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“21 yıldır olduğu gibi İstanbul’umuzun sorunlarına odaklanacağız”

Murat Kurum şu ifadeleri kullandı:

İstanbul’umuzda, bu aziz şehrin her yerini dönüştürüyoruz. Sosyal konutlar yapıyoruz, millet bahçeleri yapıyoruz.

14 Mayıs seçimlerine 25 gün kaldı. 25 gün çok değerli. İnşallah Türkiye Yüzyılını yeniden başlatacağımız, büyük ve güçlü Türkiye hikayemizi tüm dünyaya anlatacağımız çok ama çok değerli bir seçimdir. İnşallah 21 yıldır olduğu gibi hep birlikte İstanbul’umuzun en temel sorunlarına hep birlikte odaklanacağız.

21 yıldır olduğu gibi eğitimden sağlığa, finanstan kültür sanata her alanda Sancaktepe ilimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız.

Engelsiz İstanbul ve manisiz Sancaktepe’deki çalışmalarımızı tek tek anlatacağız. Sancaktepe’nin tüm mahallelerine yayacağız. İstanbul’un 39 ilçesini Sancaktepe yaşam kalitesine yükseltecek her konuda vatandaşımızın yanında gece gündüz demeden çalışacağız.

“Tek amacı olmayan Kılıçdaroğlu var”

Seçimle ilgili açıklamalarda da bulunan Murat Kurum:

Bugün safların netleştiğini açıkça görüyoruz. Bir yanda dev projeleriyle bu ülkeyi daha güçlü bir Türkiye yapmak isteyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Diğer tarafta kim olduğunu biliyor musun? Masayı yeni kurdular, masa dağılıyor ve toplanıyor. Seçime gidiyoruz. Seçimde millete ve vatandaşa söz vermemiz lazım denmedi mi?

Cumhurbaşkanımız bunları hayal ederken bir tarafta tek bir hedefi olmayan Kılıçdaroğlu var.

Bir yanda milleti için devasa köprüler, yollar, hastaneler, hızlı trenler, şehir hastaneleri, havaalanları, toplu konutlar, kent meydanları, üniversiteler yapanlar var. Diğer taraftan baktığınız zaman milletin kalbine boş vaatlerle girmeye çalışanlar var.

Bir yanda sözünü tutmayan İmamoğlu var İstanbul’umuzun deprem bütçesini 6 kat azaltarak yılda 20 bin konut yapacağız ve toplamda 100 bin konut yapacağız.

Öte yandan bu ülkeye milyonlarca yeni yuva kazandıran, 5 milyon vatandaşımızı sıcacık yuvalarına kavuşturan AK Parti var.

“Samandıra Meydanı’nda ikinci bir millet bahçesine kavuşuyoruz”

Sancaktepe halkının yanına ilahilerle geldiğini belirten Bakan Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bugün mushys ile Sancaktepe’mize geldik. Eyüp Sultan Mahallesi’nde 60 dönüm arazimiz vardı. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda TOKİ Başkanlığımız ile birlikte bu alanı sosyal konut yapımına ayırdık. Sancaktepe’mize para getiriyoruz. İnşallah en kısa sürede inşaat çalışmaları başlayacak. Kardeşlerimize yeni sıcak yuvalar inşa edeceğiz.

Aydos Millet Bahçemize inşallah çok az kaldı bu yaz projeyi bitirip Sancaktepeli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Bayramdan sonra ilk etabı Sancaktepe’mize kazandırıyoruz. Aydos Millet Bahçesi’ne hayırlı olsun.

Sancaktepe’nin güzel insanlarına yetmiyor, Sancaktepe’ye hizmet etmek yetmiyor. Samandıra Meydanı’nda gençlerimiz ve kadınlarımız için ikinci bir millet bahçesi kuruyoruz. Samandıra Millet Bahçesi üretimine başlıyoruz, bu yaz Samandıra’daki Millet Bahçesi’ni sizlerin beğenisine sunuyoruz.

habersolhan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu