Teknoloji

Oyuncuları bir araya getiren GameX 2023’e Papara damgasını vurdu

Bu yıl 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri ​​arasında düzenlenen Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2023 sona erdi. Dört gün süren fuara, “Oyun Varsa Papara” sloganını benimseyen finansal teknoloji şirketi Papara damgasını vurdu. Papara standı dört günde 75 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin (EEMEA) en değerli oyun fuarı olarak kabul edilen Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2023, bu yıl 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri ​​arasında İstanbul – TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Dört gün boyunca yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiği fuara, oyun severlere özel çözümler sunan ve e-spor yatırımlarıyla öne çıkan finansal teknoloji şirketi Papara, sloganıyla özel bir stantla katıldı. “Bir oyun varsa Papara”.

 

Çekilişlere, yarışlara ve e-spor yarışmalarına ev sahipliği yaptı

Fuara uygun konseptle hazırlanan Papara standında sahne ve seyirci alanlarının yanı sıra fuar katılımcılarının diledikleri gibi oyun oynayabilecekleri bilgisayar ve PlayStation setleri de yer aldı. Türkiye’nin ünlü yayıncılarının canlı Twitch yayınları yaptığı cam odanın yanı sıra Papara’nın Batman ve Joker Card adlı Koleksiyon Kartı çalışmalarının tanıtıldığı temalı Koleksiyon Odası’nın da yer aldığı stantta, hediye çekilişleri, ödüllü bilgilendirmeler ve Cosplay yarışmaları büyük ilgi gördü. .

 

75 bin ziyaretçiyi ağırladı

Türkiye’nin önde gelen e-spor kulüplerinden Papara SuperMassive’in röportajlara yer verdiği stantta, Hellian, Jrokez ve Lynxcerezlol gibi oyun ve Twitch dünyasının tanınmış yayıncıları ile Papara SuperMassive sporcuları da ağırlandı. Fuar katılımcıları, sevdikleri ve yakından takip ettikleri e-spor oyuncularıyla Papara standında tanışma fırsatı buldu. Etkinlik kapsamında e-spor oyuncuları, “speed gaming” adı verilen konseptle üç farklı oyunda e-spor müsabakaları düzenledi. 75 bini aşkın oyunsever Papara standına uğrayarak etkinlikleri takip etti.

 

Oyun tutkunlarına özel ürün ve hizmetler tanıtıldı

Z kuşağına finansı sevdiren ve teknolojinin gücüyle klasik süreçlere yenilikçi çözümler üreten Papara, geçtiğimiz aylarda Twitch yayıncılarının milyonlarca Papara kullanıcısından ve Papara kullanıcılarının kolayca destek ve bağış alabileceği Yayıncı Hesabı ürününü duyurmuştu. favori yayıncılarını destekleyin. “Oyun Varsa Papara” mottosuyla fuara katılan firma, oyunseverlerin onlarca oyunda kullanabilecekleri dijital kodları ve e-pinleri satın alabilecekleri Oyun & Dijital Kod menüsünü, Koleksiyon Kartını tanıttı. Etkinlik süresince bu ürüne ek olarak oyun hizmetlerinde geçerli ürünler ve Cashback çözümleri.

 

Papara hakkında

Papara, KPMG’nin Global FinTech 100 listesinde yer alan Türkiye’nin lider FinTech şirketidir. Türkiye’den seçilen 68’inci Endeavor girişimi olmayı başaran Papara, orijinal LinkedIn verilerine göre belirlenen “LinkedIn En İyi Girişimler 2022” listesinde birinci sırada yer aldı ve Finovate’in düzenlediği 2022 Finovate Ödülleri’nde “En İyi Girişim” seçildi. dünyanın önde gelen FinTech toplulukları. “Mobil Ödeme Çözümü” seçildi. Finansal hizmetleri herkes için hızlı, kolay, uygun fiyatlı ve keyifli hale getirmek amacıyla 2016 yılında kurulan Papara’nın, aralarında Uber ve Yandex gibi şirketlerin de bulunduğu 17 milyondan fazla bireysel kullanıcısı ve 1.500’ün üzerinde ticari kullanıcısı bulunuyor. 570’den fazla çalışanı bulunan ve Happy Place to Work® kapsamında Türkiye’nin en keyifli işyerleri arasında gösterilen Papara, ürün ve hizmetlerini daha geniş coğrafyalara yayarak bölgenin lider ve rekabetçi finansal teknoloji şirketi olmayı hedefliyor. .

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-gemlik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu