Teknoloji

Tanımla, Türkiye’de Müdahalesiz Kimlik Doğrulama Sürecini Başlattı

Sektörüne yön veren Defence, Almanya ve tüm Avrupa Bölgesi’nde aktif olarak kullanılan yenilikçi çalışması Auto Ident’i Türkiye’deki firmaların da kullanımına sundu. Auto Ident sayesinde artık ikinci bir kişinin müdahalesine veya kontrolüne ihtiyaç duymadan ve görüntülü görüşmeye ihtiyaç duymadan kimlik doğrulama işlemleri yapılabilmektedir.

Tanımlama, Auto Ident ürününü müşterilerinin işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilecekleri en uygun versiyon ile sunmak için uzun süredir çalışmaktadır. Bu sayede hem kurumsal müşterilerin hem de son kullanıcıların memnuniyetinin en üst seviyede tutulması hedeflenmektedir.

Auto Ident teknolojisi, hızlı veri ve müşteri akışı sağlayarak kullanıcıların müşteri edinme süreçlerini kolayca tamamlamasına yardımcı olur. Müşteriler güvenle işlemlerini saniyeler içinde tamamlayabilirler. Auto Ident sayesinde görüntülü görüşmeye gerek kalmadan kimlik doğrulama işlemi kolayca gerçekleştirilir. Müşterinin uygulamayı tamamlamak için rastgele bir müşteri temsilcisi veya ikinci bir kişi ile görüşme ihtiyacı ortadan kalkar ve kullanıcıların süreçte atacakları tüm adımları kendi başlarına tamamlamalarına olanak tanır.

Yüksek güvenilirlik!

Kullanıcılara yüksek güvenlik hizmeti de sunan Auto Ident, dünya standartlarında biyometrik tarama, yatay işlem ve yapay zeka tabanlı üst düzey güvenlik kontrolleri kullanarak gerçeğe uygun ve gerçek kimlik doğrulaması sağlar. Tüm uzaktan kimlik doğrulama süreçlerinde kullanılabilen Auto Ident ürününün özellikle kolay, hızlı ve güvenli müşteri kazanımı gerektiren alanlarda yaygın olarak tercih edilmesi bekleniyor.

Tanımlama Desteği her zaman yayında

Auto Ident çalışmasının entegrasyon ve yürütme süreçlerinde “Identify Support” grubu aktif olarak çalışarak sürecin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Entegrasyon aşamasında gerekli eğitimleri veren Tanımlama grubu, kullanıcılara entegrasyondan canlıya geçiş aşamasına kadar gerekli tüm altyapıları sağlar. Ayrıca işi kullanmaya başlayan müşterilere “Focus” programı kapsamında bir ay süreyle “bebek bakıcılığı” hizmeti sunulmaktadır.

Auto Ident’i Türkiye’de duyurmaktan heyecan duyduğunu belirten, Tanıma Türkiye Genel Müdürü Ulaş Arıcandedi : Auto Ident, kimlik doğrulama sürecini otomatik olarak tamamlayan ve son kullanıcının başvurusunu baştan sona kendi kendine gerçekleştiren bir KYC (Müşterinizi Tanıyın) işlemidir. Tanımlama bilgisi ile geliştirilen bu çalışma, dünya standartlarında biyometrik tarama, görüntü işleme ve yapay zeka tabanlı üst düzey güvenlik kontrolleri kullanılarak kimlik ve uygulamanın sistem tarafından kontrol edildiği ve doğrulandığı bir analiz sunmaktadır. Firma olarak sunduğumuz çalışma şu anda Almanya’da ve tüm Avrupa Bölgesi’nde etkin bir şekilde kullanılıyor ve bu hizmeti Türkiye’deki müşterilerimize sunmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu