Haber

Van İpekyolu Belediyesi personeline eğitim seminerleri

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından, belediye yönetiminde görevli ve sorumlu kişilerin görev ve sorumlulukları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği eğitim seminerleri devam ediyor.

DAKA Teknik Güçlendirme Programı kapsamında daha önce Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından uygulanan “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu” adlı eğitim projesinin kabulü ile belediye çalışanlarına eğitim semineri verildi. Çalışanlardan gelen yoğun talep ve sorular üzerine Belediye tarafından taşınır mal yönetmeliği ile ilgili eğitim semineri de düzenlendi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen sertifikalı eğitim seminer programı; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Bütçe ve Mali Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duran Bülbül tarafından verildi. Eğitim programında Prof. Dr. Ayakta Bülbül; Demirbaş, harcama birimi, harcama yetkisi, hurda, sanal depo, taşınır kodu, taşınırların envanterinin muhasebe birimine bildirilmesi gibi konuları ele almış, örnekler ve açıklamalarla detaylı bir biçimde işçilere iletmiştir.

Günde toplam 6 saat süren eğitimin 18 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edeceği ve eğitim sonunda katılımcılara eğitim sertifikalarının verileceği belirtildi. – KAMYONET

koycegiz-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu