Haber

Hamza Dağ: 7 koalisyonundan Kandil’e tepki gösteren oldu mu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, terör örgütü mensuplarının 14 Mayıs seçimleri öncesi Millet İttifakı’na destek açıklamaları yaptığını belirterek, “7’li koalisyon yetkililerinden biri ‘Siz kimsiniz? Burada siyasi mücadele yürütüyorsunuz.Bu konuda bir açıklama yapmaya hakkınız yok.Kandil’de ‘kafanıza yıkayacağız’ sözünü hiç duydunuz mu? Duymadık’ dedi.

AK Parti’nin İzmir milletvekili adayları, Balçova ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

İzmir 1. bölge milletvekili adayı açıklanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı toplantıda konuşan Dağ, CHP üyesi olduğu süre boyunca vatandaşların ve teşkilatın taleplerini dikkate aldığını söyledi. bundan sonra da İzmir ve Türkiye için aynı şevkle çalışacağını söyledi.

Dağ, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için yeni bir başlangıç ​​olduğunu belirterek, “Bazıları her gün yaptıkları açıklamalarla 14 Mayıs’a ne kadar değer verdiklerini hızlıca dile getirdiler. 14 Mayıs seçimleri için hemen her gün terör örgütü mensuplarının açıklamalar yaptığını görüyoruz.”dedi.

Terör örgütü mensuplarının 40 bin kişiyi katlettiklerinin unutulmaması gerektiğine işaret eden Dağ, şunları kaydetti:

“40 bin halkımızı şehit eden, birçok istikrarsızlığa sebep olan bu terör örgütünün liderleri, Millet İttifakı’na desteklerini sürekli olarak ifade etmektedirler. 7’li koalisyon yetkililerinden biri, ‘Siz kimsiniz? Siyasi mücadele yürütüyoruz’ diye sordu. Burada.Bu konuda açıklama yapmaya hakkınız yok.Siz hiç ‘başınızdan aşağı yıkayacağız’ sözünü duydunuz mu?Biz duymadık.Söyleyemiyorlar,ifade edemiyorlar. Çünkü korkuları var.Siyasi partiye bakarsınız, onun siyasi uzantısı, 14 Mayıs sonrasını Öcalan’ın özgürlük süreci olarak anlatıyor.FETÖ firarileri, vatansızlar, dünyanın dört bir yanından ‘Mayıs ayına bilet aldık’ 15.’ Sözlerinden bahsediyorlar.Ne demek istedikleri belli.Kimden yardım istedikleri belli.Yardım isteyenlere bir söz bile söyleyebiliyorlar mı?”

İzmir üzerinde tehlikeli bir oyun oynamak istediklerini belirten Dağ, belediye ekiplerinin bazı kuruluşlara verildiği yönünde şikayetler aldıklarını, bu milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu