Haber

İstiklal Kupası Satranç Turnuvası İzmit’te yapıldı

İzmit Belediyesi Spor Bayındırlık Müdürlüğü ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde ‘Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası’ düzenlendi. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarının yanı sıra çeşitli ödüller de verildi.

‘Sporun şehri İzmit’ vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle İzmit’in 102. yıl programları kapsamında Dernekler Yerleşkesi’nde satranç turnuvası düzenledi. düşman işgalinden kurtuluş. Heyecan dolu mücadelelere sahne olan İstiklal Kupası Satranç Turnuvası’na 135 lisanslı satranç oyuncusu katıldı.

Turnuvanın A kategorisinde Nurullah Dede birinci, Ayaz Zeyrek ikinci, Cem Coşkun üçüncü oldu. B kategorisinde Ümit Karabulut birinci, Uras Ceylan ikinci, Abdullah Hakan Firidin üçüncü, C kategorisinde İhsan Yıldız birinci, Sadettin Ayyıldız ikinci, Mevlüt Efe Karaaslan üçüncü oldu. Turnuvada ilk 10’a girenlere madalyaları verildi.

Çocuğunu İzmit İstiklal Kupası satranç turnuvasına götüren Serbulent Aruz, “Yıllardır bu sporla uğraşıyoruz. Birçok turnuvaya katıldık. Şimdiye kadar başka bir turnuva olmadı ve burada çalışanların özverisinden çok memnunuz. Takdire şayan. Emeği geçen herkese saygılar sunarım, teşekkür ederim.”

Kızını satranç turnuvasına getiren Mahmure Köseoğlu, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Fatma Hanım’a çok teşekkür ediyorum.

Kaynak: ANKA / Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu