Haber

Karayollarında Durum: İnşaat ve Bakım Çalışmaları Sürüyor

Karayollarının üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında, denetim altında ulaşım sağlanmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre Sakarya-Bilecik yolu 24-25. TCDD Alifuatpaşa girişi ve iştirak şubesinin temas çalışması nedeniyle Sakarya istikametinde ulaşım tek yön olarak devam ediyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 7. kilometresinde kavşak yapılması nedeniyle sürücülerin trafik levha ve işaretlerine dikkat etmesi gerekiyor.

Ankara Çevre Yolu Kavşağı-Ankara-Kırıkkale yolu 25-27. yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara istikametlerinde şerit daraltma ve şerit aktarma yapılarak, ulaşım iki şeritten ve gözetim altında sağlanmaktadır.

Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22. kilometre ve 45-49. Kayseri-Pınarbaşı yolu. kilometre, Çanakkale-Bandırma yolunun 44-46’sında yol yapılıyor. Kentin çeşitli yerlerinde bulunan sanat eserlerinden dolayı ulaşım, dünyanın bazı yerlerinde bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü olarak sağlanmaktadır.

Tosya-Osmancık yolunun 41-46. kilometre, Giresun-Şebinkarahisar yolunun 11-12. kilometre ve Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50. Yol, Malatya-Sivas yolunun 30-33 kilometresinde, Nizip ve Birecik kavşağında imal ediliyor. Kuruçay Köprüsü’ndeki çalışmalardan dolayı söz konusu bölümlerde ulaşıma izin verilmektedir.

haberkadirli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu